OBROČNI NAKUPI - DOMA, PO SVETU IN NA SPLETU

Nakupi na obroke vam v teh turbulentnih časih omogočajo, da si lahko privoščite vse tisto, kar si želite in potrebujete. Vaša Diners Club Goodlife kartica vam ponuja možnost nakupa na obroke in razbremenitev vaših finančnih obveznosti na manjše zneske.

Ker se zavedamo, da je 12 obrokov marsikdaj premalo, vam z našo kartico zdaj ponujamo storitev plačila že do 36 obrokov.

Nakupi na obroke z vašo kartico Diners Club Goodlife so prijazni in hitri, ker ne potrebujete dodatne dokumentacije, samo kartico in PIN številko.

Nakup na obroke s kartico Diners Club ponuja večina največjih trgovcev (tehnično blago, pohištvo, turistične agencije idr.). Nakupe do 36 mesecev lahko plačujete pri nakupih elektronike, gospodinjskih aparatov, koles, pohištva, storitev, kot denimo v Kliniki Fabjan in številnih drugih prodajnih mestih. Prodajnih mesta so označena s posebno nalepko z logotipom Diners Club International in dodatno nalepko: Plačilo na obroke, Plačilo na 24 obrokov ali Plačilo na 36 obrokov.

Zanima me!

Preprosti obročni nakupi v tujini

Po opravljenem nakupu v tujini boste od Erste Card prejeli SMS sporočilo. S klikom na povezavo, ki se nahaja v SMS sporočilu, lahko nakup razdelite na do 12 obrokov. Znesek nakupa mora biti večji od 100 EUR. Za dodatne informacije nam lahko pošljete sporočilo na e-naslov obroki.tujina@erstecard.si ali nas pokličite na +386 (1) 5617 800.

Nakup na obroke v tujini ali na spletu opravite v treh preprostih korakih:

1. korak

Priporočamo, da se predhodno pozanimate glede razpoložljivega okvira porabe na obroke (kreditni limit).

2. korak

V tujini ali na tuji spletni strani opravite nakup s kartico Diners Club (aktivirano morate imeti storitev Nakupi na obroke, znesek nakupa mora biti najmanj 100 EUR, stroški iger na srečo in dvigi gotovine se ne morejo prenesti na obroke).

3. korak

V največ treh dneh od nakupa pisno javite Diners Clubu naslednje podatke: ime in priimek, datum rojstva, zadnje štiri številke na kartici, datum in točno uro nakupa, prodajno mesto, znesek in število obrokov (2–12).

Podatke za obročni nakup nam lahko sporočite na e-naslov obroki.tujina@erstecard.si ali po pošti na naslov Erste Card d. o. o., Ameriška ulica 2, 1000 Ljubljana. Storitev se zaračuna po veljavnem ceniku (1,3 EUR/obrok in strošek odobritve 3% od zneska).

Če ste že imetnik kartice, za informacijo glede vašega obstoječega kreditnega limita pokličite na 01 5617 800.

Zanima me!
/* */